Voorkeur telefonisch contact tussen 08.00-12.00uur

Bekkenoefentherapie


Ben je zwanger, pas bevallen of heb je nog steeds klachten vanaf zwangerschap, bevalling of kraamtijd?

Én heb je pijn in rug, bekken, rond het schaambot, de SI-gewrichten, het heiligbeen, de stuit, de bil of uitstralend in het bovenbeen?
Dan kan de bekkenoefentherapeut je misschien helpen.

Je klachten ontstaan vaak tijdens de zwangerschap of na de bevalling. Tijdens de zwangerschap vindt er onder invloed van zwangerschapshormonen een natuurlijke verweking van de gewrichtsbanden rondom het bekken plaats. Het bekken kan daardoor soms niet meer voldoende steun geven en raakt overbelast. Hierdoor krijgt de patiënt pijnklachten en problemen bij het bewegen in het dagelijks leven. We spreken dan van bekkenpijn.
Op het moment dat deze klachten je in de dagelijkse handelingen hinderen of dat er na de bevalling onvoldoende herstel optreedt kun je contact opnemen met de bekkenoefentherapeut om je te helpen weer meer controle te krijgen over je bekkenpijn.

Agnes Heidstra werkt volgens de methode Cecile Rost, deze methode blijkt al jaren goede resultaten te geven bij deze klachten.

Aanbieders

Agnes Heidstra

Agnes Heidstra

Cesar Therapeut

 

  • Bekkenoefentherapeut
  • Lifestyle coach (GLI)
  • Specialist in houding- en bewegingstherapie, werkplekonderzoek, ontspanning & ademhalingsoefeningen, bekkenklachten na/tijdens zwangerschap en na bevalling

aheidstra@fysiodokkum-damwoude.nl