Lifestyle coaching (GLI)


Goede voornemens, we hebben ze allemaal. Meer bewegen, gezonder eten, meer tijd voor ontspanning, en een paar kilo minder. 

We weten dat het niet gezond is om te zwaar te zijn. De kans om hart- en vaatziekten of diabetes te krijgen is groter, en nu blijkt ook dat teveel gewicht bij Covid-19 een ernstiger beloop van de ziekte laat zien. 

Tijd om iets te gaan doen, tijd om onze leefstijl te gaan veranderen. 

Wilt u actief uw leefstijl veranderen maar zou u wel wat hulp kunnen gebruiken?
Per 1 september start Fysio Dokkum-Damwoude de beweegkuur GLI.
 

Wat is GLI?

De gecombineerde leefstijlinterventie (GLI) is een tweejarig programma die mensen met overgewicht (een BMI tussen de 25 en de 40)  helpt om af te vallen en om een gezonde leefstijl te hanteren. Het is bedoeld voor mensen met een inactieve leefstijl. 
Door een combinatie van beweging, gezonde voeding en gedragsverandering wordt dit gerealiseerd.
 

Vergoeding?

Het programma wordt vergoed vanuit de basisverzekering en de deelnemers worden begeleid door een leefstijlcoach/oefentherapeut en een 
diëtist. Om deel te kunnen nemen is een verwijzing van de huisarts nodig. Het programma duurt 2 jaar en bestaat uit individuele en groepsbijeenkomsten. 
Houd onze website en facebook in de gaten voor meer informatie.
 
Bij Fysio Dokkum-Damwoude wordt de GLI begeleid door Agnes Heidstra.

Aanbieders

Agnes Heidstra

Agnes Heidstra

  • Cesar Therapeut
  • Bekkenoefentherapeut
  • Lifestyle coach (GLI)
  • Specialist in houding- en bewegingstherapie, werkplekonderzoek, ontspanning & ademhalingsoefeningen, bekkenklachten na/tijdens zwangerschap en na bevalling

aheidstra@fysiodokkum-damwoude.nl